A megfázásos tünetekkel járó betegségeket általában nem a klímák által okozott hőmérséklet különbség, mint ezt a legtöbben gondolják, hanem a nem megfelelő karbantartás és tisztítás következtében elszaporodott baktériumok és a por okozzák.

Légkondicionáló berendezések karbantartásával kapcsolatos szolgáltatásaink:

  • Split-klímák tisztítása, karbantartása, javítása
  • Fan-coilok tisztítása, karbantartása, javítása
  • Ablak-klímák tisztítása, karbantartása, javítása
  • Mobil-klímák tisztítása, karbantartása, javítása
  • Légkezelők tisztítása, karbantartása, javítása
  • Folyadékhűtők hőcserélőinek tisztítása, karbantartása
  • Hűtőgépek hőcserélőinek tisztítása, karbantartása

Gépjárművek klímaberendezéseinek tisztítását sajnos nem tudjuk vállalni!
Kérje ajánlatunkat MOST, vagy hívjon a +36703294110 telefonszámon!

Tudnivalók a klíma használat előnyeiről

A nyarak évről évre forróbbak, ami rendkívül megviseli a szervezetet, ezért ahhoz, hogy a hetekig tartó kánikulát elviseljük, szükséges klímát szereltetni otthonunkba, amely gondoskodik a kellemes hőmérsékletről és a komfortérzetről!

A technika fejlődésének köszönhetően mostanság a klímaberendezések terén különböző típusokból válogathatnak a vásárlók, így mindenki a saját igényeihez és otthona kialakításához tudja igazítani a klímák megvásárlását.

A klímák telepítésével számos előnyre tehetnek szert a felhasználók, ugyanis a berendezések nemcsak a hűtésről gondoskodnak, hanem a fűtésről is, így, enyhébb őszi napokon akár a klíma alkalmazásával is fűthető a lakótér!

A klímák karbantartásával pedig mindig szezon előtt érdemes foglalkozni, ilyenkor sor kerül a berendezések tisztítására is, amire kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen köztudott, hogy az elhanyagolt klímák súlyos megbetegedéseket is okozhatnak!

Bízza ránk a klíma karbantartást! Garantáljuk a minőségi szolgáltatást!

Ajánlat

A klíma-berendezés szezonális karbantartása az alábbi munkafolyamatokból áll:

  • Kültéri és beltéri egység hőcserélőinek tisztítása
  • Berendezések szűrőinek tisztítása
  • Panel(ek) portalanítását, ellenőrzése
  • Légkidobók (lapátok, csuklók) ellenőrzése, portalanítása, beállítása
  • Kondenzvíz-cső ellenőrzése
  • Hűtőközeg (klíma-gáz) ellenőrzése
  • Szigetelés pótlása – szükség esetén

Klímaberendezése(i) karbantartását az alábbi összegért vállaljuk:

  • 1 db klíma karbantartása 15.240 Ft,
  • 2 db klíma karbantartása 25.4000 Ft,
  • 3 db klíma karbantartása 38.100 Ft.
  • Dual berendezés (2 beltéri+1 kültéri egység), vagy több klíma esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Rendelje meg MOST, írjon e-mailt, vagy hívjon a +36 70 329 4110 telefonszámon!

Ne hagyja ki akciónkat, amelynek keretén belül e-mailben történő megrendelés esetén a munkadíjból 10% kedvezményt adunk!
Erről bővebben ide kattintva olvashat…

A klímaberendezés egyéb problémái
A klímaberendezések elhelyezésekor érdemes néhány alapszabállyal tisztában lenni, amely nem csak a gyakori meghibásodásokat és a klímakarbantartás szükségességét szűkítik le, hanem a megfelelő működést is biztosítják a légkondicionáló használata során.
Érdemes arra törekedni, hogy a berendezés a lehető legmagasabb pontra kerüljön, ugyanis így minél nagyobb területet fed le. A klímakarbantartás során gyakori problémákat szokott okozni, a nem megfelelő magasság, ami által az adott helység hűtése sem megfelelő, és ez a beszerelési magasságra következtethető vissza.
Másik probléma szokott lenni egy esetleges klímakarbantartás során, hogy a berendezés befúvási iránya nem megfelelő. Ezt természetesen be lehet állítani a távirányító segítségével, vagy akár kézzel is, de vannak olyan klímák, amik nem tartják meg azt az állapotot a kikapcsolás után és ilyenkor újra be kell állítani a megfelelő befúvást.
Ha klímájának szüksége van a nagy meleg beállta előtt egy átvizsgálásra, egy szakszerű klímakarbantartás felkészíti a légkondicionálót a megfelelő használatra. Karbantartással és szereléssel kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal!

A klíma tisztítása nem csak az egészség miatt fontos!
Napjainkban szerencsére egyre többen vannak tisztában azzal, hogy nem elég, ha beszerezzük a klímát, hanem rendszeres karbantartásra is szükség van. Legalább évente egyszer érdemes gondoskodni a klímatisztításról, egyrészt egészségünk védelmében is, másrészt magának a készüléknek a védelme érdekében is.
Ha megfeledkezünk a légkondicionáló tisztításáról, légúti megbetegedésekre ugyanúgy számíthatunk, mint magasabb villanyszámlára és gyakoribb meghibásodásokra! Ha a klíma szűrője el van tömítődve porral, lényegesen rosszabb hatásfokkal képes csak működni, ami bizony nagyobb áramfogyasztással jár együtt. Ilyenkor a klíma motorja „erőlködik”, gyorsan melegszik, ami már rövidtávon is ártalmas a készülékre nézve. A nagyobb áramfogyasztás környezetvédelmi szempontból is nagyon káros.
Ha még nem tisztíttatta ki a klímát, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen a klímatisztítást mindenképpen a szezon első bekapcsolása előtt szükséges elvégezni! Várjuk hívását!

Miért fontos a klíma karbantartás?
A légkondicionáló mindennapi életünk egyik alapvető kiegészítője, hiszen a nyári forróság leküzdésére kevés alkalmasabb berendezési tárgyat találhatnánk. Nyilván, mint miden eszköznek, úgy ennek is szüksége van bizonyos karbantartásra.
A klíma karbantartás során a szakember ellenőrzi, hogy az egyes alkatrészek, mint a szűrők vagy épp a levegő mozgatásáért szükséges elemek megfelelő állapotban vannak-e, továbbá a működés közben produkált tulajdonságokat is figyelembe veszi. Az évenkénti klíma karbantartásra szükség van, hiszen még mindig jóval olcsóbb, mint akkor javíttatni, ha már megtörtént a baj, továbbá így biztosak lehetünk benne, hogy nem a nyár kellős közepén hagy minket cserben légkondicionálónk. Persze, ha alapos munkát szeretnénk, a megfelelő céget kell megbíznunk a klíma karbantartással!
Ha klíma karbantartásra van szüksége, ránk számíthat, szakembereink garantáltan pontos és precíz munkát végeznek majd! Kérdéseivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Kérje ajánlatunkat!