Gázszámlájának akár a 20%-át megtakaríthatja, ha a gázkészülékét a fűtési szezon előtt, illetve alatt karbantartatja!

Ahhoz, hogy kazánja megfelelően működjön, rendszeres ellenőrzésre van szükség. A kazán alkatrészei még rendeltetésszerű használat esetén is elkopnak egy idő után. Ezt semmiképp sem szabad megvárni! Ajánlott az eszközt évente szakemberrel megnézetni. Rengeteg olyan hibával találkozhatunk ugyanis, ami megfelelő karbantartással megelőzhető lett volna.

Érdemes a kazánt a fűtési szezon előtt átvizsgáltatni, hiszen így az esetleges problémák még idejében orvosolhatók, anélkül, hogy a javítás különösebb kellemetlenségekkel járna.

A karbantartás biztonsági és anyagi szempontból is kiemelkedően fontos. Jelentős összegeket is spórolhat azzal, ha időben kezelteti kazánja kisebb hibáit, hiszen így elkerülhető egy későbbi meglehetősen költséges beavatkozás is.

Cégünk nem csak kazánszereléssel foglalkozik, hanem telepíti is azokat.

Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha lecserélné készülékét! Kollégáink szaktudása biztosan hasznára válik mind az új kazán kiválasztásánál, mind a telepítésénél.

Az alábbi lista tartalmazza szolgáltatásainkat:

Kazánszerelések:

 • szilárd tüzelésű kazánok telepítése, tisztítása, savazása, javítása
 • vegyes tüzelésű kazánok telepítése, tisztítása, savazása, javítása
 • olajtüzelésű kazánok telepítése, tisztítása, savazása, javítása
 • gáztüzelésű kazánok telepítése, tisztítása, savazása, javítása
 • gázkazánok égőszőnyegeinek vegyszeres tisztítása és karbantartásaHa szeretné igénybe venni valamely szolgáltatásunkat, kérje ajánlatunkat, vagy hívjon a +36 70 329 4110-es telefonon!

  Kazán karbantartás

  Minden kazán esetében fontos a karbantartás még a fűtésszezon kezdete előtt. Így megakadályozhatjuk, hogy a hideg beköszöntével az elromlott készülék miatt fagyoskodnia kelljen Önnek vagy családjának.

  Mik a legfontosabb érvek, amik miatt érdemes kazánkarbantartást végeztetni és mikre kell figyelni:

 • A szilárd és vegyes tüzelésű kazánok esetében az égő térnek, a füstjáratainak, és a kéményeknek rendszeres karbantartásra van szükségük. Ha el van dugulva a füstjárat, akkor az égéstermék visszaáramlik, és szénmonoxid mérgezést okozhat, ami a legtöbb esetben halálos kimenetelű.
 • Gázkazánok esetében is lényeges a karbantartás, mivel a tavaszi és a nyári szezonokban nem használjuk. Ezekben az időszakokban por keletkezik bennük és a pókok is beszövik. Ha így használjuk, akkor a rövid időn belül a kazánunk meghibásodását eredményezheti.
 • Az olajüzemű készülékek esetében az olajtartály és a vele kapcsolatos rendszer tisztítása fontos a biztonságos üzemelés érdekében
 • Minden fűtésrendszernél az esetleges víz tömítetlenségeket (szivárgásproblémák) ellenőrizni kell és a vizet utána kell tölteni
 • A zárt rendszerű fűtések esetén a megfelelő nyomásokat elengedhetetlen átvizsgálniHa elromlik egy készülék a javításnál egy alkatrészcsere igen drága lehet. Pénzt és időt spórolhat meg, ha minden évben odafigyel a kazán karbantartására.Keressen minket bizalommal, szakszerű átvizsgálást nyújtunk!

  Ajánlat

  Kazánjának szezonális karbantartását 22.860 Ft-ért vállaljuk.
  Több berendezés, illetve a teljes fűtési rendszer átvizsgálásához kérje egyedi ajánlatunkat!
  Ne hagyja ki akciónkat, amelynek keretén belül e-mailben történő megrendelés esetén a munkadíjból 10% kedvezményt adunk!
  Erről bővebben ide kattintva olvashat…

Kérje ajánlatunkat!