• Házunk, lakásunk konvektorának karbantartása létfontosságú a készülék zavartalan, biztonságos működéséhez. Célszerű átvizsgáltatni konvektorunkat még a fűtési szezon eljövetelét megelőzően, így idejében fény derülhet a konvektor előre nem látott hibáira, problémáira. A rendszeres karbantartással megkímélhetjük magunkat a hidegebb időben való fűtés kimaradástól, ezen kívül növelhetjük készülékünk élettartamát, a nem várt kiadások esélyét pedig csökkenthetjük.

Fontos, hogy a konvektorok tisztítását megfelelő szakemberre bízd, hisz ügyelni kell a rendkívül veszélyes gázszivárgásra. A Profi Karbantartó szakembere kéményes és parapetes konvektorok karbantartását egyaránt vállalja.

Sokan nem figyelmetlenség, hanem spórolás miatt nem végeztetik el az éves karbantartást, pedig éppen a szennyeződések lerakódása miatt rosszabb hatásfokkal működő berendezés üzemeltetése magasabb költségekkel jár.
A szükséges ellenőrzések és karbantartási munkálatok elmaradása esetén nagyobb a szezonban történő meghibásodás valószínűsége, amikor is a szakcégek nagy része túlterhelt és akár napokat is várni kell.
A konvektor szezonális karbantartása az alábbi munkafolyamatokból áll:

  • Gáz égőszőnyeg tisztítása
  • Gázszelepek beállítása
  • Érzékelők ellenőrzése, beállítása
  • Füstjáratok tisztítása
  • Parapet tisztítás
  • Gázszivárgás próba

Fűts biztonságosan velem!
Ajánlat

Konvektorainak karbantartását az alábbi összegért vállaljuk:

   • 1 db konvektor karbantartása 10.160 Ft,
   • 2 db konvektor karbantartása 16.510 Ft,
   • 3 db konvektor karbantartása 20.320 Ft.
   • Több konvektor esetén kérje egyedi ajánlatunkat ITT!

Ne hagyja ki akciónkat, amelynek keretén belül e-mailben történő megrendelés esetén a munkadíjból 10% kedvezményt adunk!
Erről bővebben ide kattintva olvashat…

Konvektor karbantartás – Miért kell elvégezni az átvizsgálást?

A gázkészülékek esetében ajánlott minden évben rendszeres átvizsgálást végezni a maximális biztonság érdekében. A szakemberek ilyenkor ellenőrzik, hogy a készülék megfelel-e az elvárásoknak, nincsenek-e különféle hibái, valamint a problémamentes működés érdekében, ha szükséges, akkor kitisztítják a konvektort. Ön is konvektort használ? Akkor ne felejtsen el gázszerelőt hívni!

A fűtésszezon hosszú hónapokon keresztül tart, és előre megjósolhatatlan, hogy mikor mennyire lesz hideg, ezért érdemes eleve kemény télre készülni. A rendszeres konvektor karbantartás segít megelőzni, hogy a legnagyobb hidegben maradjon fűtés nélkül, hiszen a szakemberek a munkájuk során minden olyan alkatrészt kicserélnek, ami problémát okozhatna. De ne feledje, csak megbízható helyről kérjen segítséget a konvektor karbantartáshoz!

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha profi szakembereket keres, és ne hagyja ki az éves konvektor karbantartást! Megéri foglalkozni vele!

Konvektorok javítása

Házunk, lakásunk konvektorának karbantartás létfontosságú a készülék zavartalan, biztonságos működéséhez.
Célszerű átvizsgáltatni konvektorunkat még a fűtési szezon eljövetelét megelőzően, így idejében fény derülhet a konvektor előre nem látott hibáira, problémáira. A rendszeres karbantartással megkímélhetjük magunkat a hidegebb időben való fűtés kimaradástól, ezen kívül növelhetjük készülékünk élettartamát, a nem várt kiadások esélyét pedig csökkenthetjük.
Fontos, hogy a konvektorok tisztítását megfelelő szakemberre bízza, hisz ügyelni kell a rendkívül veszélyes gázszivárgásra.
Kéményes és parapetes konvektorok karbantartását egyaránt vállaljuk, mérettől és típustól függően.
Szakavatott kollégáink várják jelentkezését konvektor javítással, szereléssel, vagy akár cseréléssel kapcsolatban.

A konvektor javítást bízza ránk!

A konvektorok között két féle típust különböztethetünk meg, működési elvük szerint a nyílt és a zárt rendszerűt, vagyis a kéményeset és a parapeteset. Felépítésük alapján az öntöttvas és a lemezes konvektorok vannak használatban. A konvektor az egyik legelterjedtebb fűtési megoldás, hiszen nem csupán könnyű kezelni, de viszonylag olcsón meg lehet vele úszni a fűtési szezont!
A konvektor javítása akkor válik szükségessé, amikor már nem úgy működik, ahogyan annak előtte megszoktuk, és ahogyan azt elvárnánk tőle. Gyakran megesik, hogy a fűtési szezon kezdetén szeretnénk őket bekapcsolni, de ilyenkor szembesülünk vele, hogy nem működnek, vagy nem olyan hatékonyan fűtenek, mint az előző szezonban. Sose feledkezzünk meg arról, hogy minden szezon előtt ellenőriztessük szakemberrel a konvektorok állapotát, ezzel később a konvektor javítását is elkerülhetjük! Az ellenőrzés és a karbantartás megelőzi, hogy az alkatrészek észrevétlenül tönkremenjenek, a konvektor állapota leromoljon!
Ha mégis hibát észlel, hívjon minket azonnal és bízza ránk a konvektor javítását!

Kérje ajánlatunkat!