Üdvözöljük!

A Profi-karbantartóként Budapesten és a környező településeken kínálunk profi lakossági szolgáltatásokat. Tapasztalt szakemberekkel és több mint 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Fő profilunk az épületgépészeti (víz-, gáz-, fűtés hálózat) munkák ellátása, karbantartása, javítása és az esetleges hibák megelőzése időszakos ellenőrzésekkel. Szakmai tanácsokkal segítjük a háztartásoknál, vállalkozásoknál és társasházaknál felmerülő problémák megelőzését.

Célunk minőségi szolgáltatást nyújtani, s ezzel a minőséget képviselni. A színvonalas munka érdekében, folyamatosan fejlesztjük eszköztárunkat és technológiánkat is.

Megbízható szervizelést biztosítunk. Precíz kollégáinkkal belátható határidőn belül igyekszünk rugalmasan kielégíteni ügyfeleink igényeit.

Az elmúlt 4 évben több megbízást kaptunk kisebb-nagyobb Társasházi munkálatok elvégzésére. Ezek alkalmával bizonyítottuk, hogy csapatunk képes komplex tervezést és szervezést igénylő feladatok ellátására is.

A felújítási, javítási, karbantartási folyamatok teljes egészét ügyfeleinkkel előre egyeztetve és ismertetve végezzük el, szem előtt tartva az igények gyors, pontos kiszolgálását, amelyben sikerünk is rejlik.

Partnereink kiemelkedő szolgáltatásainkat vár el tőlünk, mi pedig mindent megteszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk.

Reméljük igénybe veszi szolgáltatásainkat és hamarosan Ügyfeleink között köszönthetjük!

0-24 gyorsszolgálat!

+36 70 329 4110

A nap bármely órájában elérhetőek vagyunk! (0-24-ig!)